zsigmondnegyzet

Kovács Zsigmond

Kovács Zsigmond vagyok, SFG I. szintű Kettlebell instruktor.

Kiskorom óta rendszeresen sportolok. Általános iskolában, gimnáziumban és az egyetemalatt is kisebb megszakításokkal versenyszerűen röplabdáztam. Kipróbáltam magam Shaolin Kung Fu-ban, kajakozásban, egy rövid ideig hosszútáv-futásban.
Ezen kívül rendszeresen jártam kondi terembe erősíteni.

A Kettlebell-re az egyetemi éveim alatt találtam rá. A röplabda mellé szántam erősítés céljából. A kondi termi edzések unalmassá váltak a számomra. Gondoltam kipróbálok valami újat, hogy még erősebb, még fittebb legyek. Mikor elmentem az első edzésemre úgy éreztem, hogy sportos és fitt vagyok, mit nekem a Kettlebell, simán jöhet! J Hát ezt a kijelentésemet egy kicsit elhamarkodtam! Az első edzések után olyan izomlázam volt, amit még

soha sem éreztem, egyszerre voltam nagyon fáradt és rendkívül elégedett.

Nagyon jó érzés volt! 🙂 Az első 3 hónapban, ami a kezdő kurzus ideje,

csak két edzésem volt hetente. Utána döntöttem, úgy hogy én ezt a

sportot meg akarom ismertetni minél több emberrel, így tanítani is

akarom! Így kezdtem el felkészülni, és keményen edzeni az oktatói

vizsgámra. Kitartó munkám meghozta a gyümölcsét, 2011. nyarán sikeres oktatói vizsgát tettem, és azóta is rendíthetetlenül terjesztem a eme nagyszerű sport igéjét! J

2012-ben szakértői oklevelet szereztem az SMR System-beli masszázshenger használatának oktatásából.

Célom az, hogy megmutassam mindenkinek, hogy mozogni, sportolni jó dolog! Javítani szeretnék a tanítványaim fizikai állapotán, erőnlétén, mozgáskultúráján, és koordinációján úgy, hogy közben erősebbé, kitartóbbá válnak, jobb formába lendülnek.

Hogy kinek ajánlom?!

A Kettlebell való edzés nemcsak egy egyszerű súlyzós mozgás, amitől erősödni fogsz! A gyakorlatok mivoltából adódóan nő az állóképességed, kitartásod. Javul a test tudatod. Ez azt jelenti, hogy megtanulod, hogyan használd a tested izmait rendeltetésszerűen. Javul a mozgáskoordinációd. Az esetleges mozgásbeli hibákat is segít kijavítani (például: görbe háttartás, túl merev és kötött izmok). Hát, derék és gerinc problémák rehabilitálására is használják. Vagy, ha egyszerűen csak fogyni és erősödni vágysz, ezt is megadja Neked a Kettlebell!

Nemtől és kortól függetlenül mindenkit szeretettel várok! Gyere el, és próbáld ki, ezt a valóban lenyűgöző eszközt!

TELEFON: +36203986688